Automatiom SMS

Revolusi Pemasaran SMS Terhebat, Paling Power & Paling Ohsem No.1 Di Malaysia & Satu-satunya Seumpamanya Di Dunia!

Software Pemasaran SMS & Database Yang Terbukti Berkesan & Sangat Powerful Bakal Melonjakkan Jualan 500% Secara Autopilot 24/7 Dan Hasilkan Keuntungan RM 4-5 Angka Sebulan Tanpa Henti!

… Bakal Menghura-harakan Bisnes Anda, Meledakkan Jualan Tanpa Henti Setiap Hari!

Terbukti Tingkatkan 500% Sales & Ledakkan Bisnes Anda Dengan SMS Marketing!

Lihat Apa Pandangan Dari Salah Seorang Sifu IM Yang Cukup Terkenal Di Malaysia Cikgu Hafis Tentang Pemasaran SMS..

Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakan Automation SMS Ini..

Siapa MastaMobile Ni? Retis Ke? Bagaimana Beliau Boleh Bantu Pemasaran SMS Anda?

Beliau telah mengkaji pelbagai kaedah teknik pemasaran diinternet namun kepakaran beliau lebih tertumpu kepada Pemasaran SMS. Beliau telah mula mengkaji kaedah pemasaran SMS ini sejak dari awal 2013 lagi. Beliau menyedari bahawa masih ramai usahawan yang gagal memanfaatkan sms marketing disebabkan kurangnya pendedahan, kurangnya panduan dan rujukan mendorong beliau tampil dengan panduan khusus berkaitan topik pemasaran SMS. Ia bertujuan untuk membantu lebih ramai orang diluar sana memaksimakan penggunaan SMS Marketing untuk perniagaan dan tools promosi yang sangat efektif!.

Terbaru di tahun 2017, beliau tampil dengan satu sistem software Automation SMS yang terkini, cukup powerful, sangat hebat dan terbaik no.1 di Malaysia juga satu-satunya seumpamanya didunia – hasil ciptaan anak tempatan. Automation SMS merupakan aplikasi mobile app menggunakan platform android yang dibangunkan hasil daripada idea, pengalaman, dan kepakaran beliau dalam Pemasaran SMS sejak bertahun-tahun lamanya. Diharapkan, dengan terbitnya software tersebut akan dapat menyelesaikan segala kekurangan dan kekusutan yang menjadi masalah utama dalam pemasaran SMS. “Build by marketers for marketers”!

Saya Juga Pernah Gagal Sama Seperti Anda Juga! Saya Bermula Dari Zero…

Suatu masa dulu, saya juga sama seperti anda. Saya juga pada peringkat awal menghadapi masalah untuk memulakan perniagaan. Persoalan yang paling kerap bermain di fikiran adalah, “saya nak jual apa”, “perniagaan apa yang sesuai untuk saya lakukan?”, “saya tiada modal”, “saya tak tahu nak menjual”, “saya tak tahu nak buat promosi”, “macam mana nak mula” dan bermacam-macam soalan lagi……

Adakah anda juga mempunyai persoalan yang sama?

Semasa zaman ‘kegelapan’ itulah saya mula tercari-cari bagaimana saya harus memulakan perniagaan yang dapat menyelesaikan masalah kewangan yang agak merucing ketika itu. Walaupun saya bekerja sepenuh masa, tetapi gaji yang diterima setiap bulan tidak mencukupi menampung keperluan hidup. Pendapatan yang ada hanya sekadar mampu menampung hutang kereta, hutang PTPTN, membayar sewa rumah, membayar bil air, bil elektrik, bil internet, bayar kad kredit, membeli keperluan dapur dan sebagainya. Selepas ditolak dengan semua perbelanjaan, saya akui pendapatan hanya cukup-cukup makan saja!!

Pada bulan-bulan tertentu pula, adakalanya perbelanjaan tak cukup! Dan terpaksa pula berhutang untuk meneruskan kelangsungan hidup… Bak kata orang, puas juga gali lubang tutup lubang. Lama kelamaaan, keadaan menjadi semakin parah! Keperluan semakin meningkat, harga barang semakin mahal dan poket seringkali kering…

Orang yang berjaya pernah mengatakan: “Untuk berjaya, manusia perlu diberikan tekanan. Tekanan membuatkan otak kita berfikir dengan luarbiasa seterusnya bertindak luarbiasa dan menghasilkan keputusan luarbiasa juga.”

Selepas bertungkus-lumus bertahun-tahun lamanya dan dihimpit kegagalan demi kegagalan, beratus-ratus kali melakukan kesilapan demi kesilapan, beribu-ribu kali melakukan pelbagai ‘try and error’ barulah akhirnya saya mula berjaya menghasilkan pendapatan. Banyak masa, tenaga dan modal dihabiskan untuk belajar dan mempelajari ilmu perniagaan. Memandangkan saya menuntut dalam bidang kejuruteraan, maka saya tiada langsung pengetahuan dalam bidang perniagaan. Tanpa pendidikan formal bidang perniagaan, ianya seakan dunia yang begitu asing sekali untuk saya! Namun itu semua bukanlah penghalang untuk berjaya..

Yang menjadi penghalang sebenarnya adalah fikiran dan diri kita sendiri. Asalkan kita sanggup untuk menghadapi perubahan, melakukannya dengan bersungguh-sungguh dan tidak putus asa, tiada apa yang mampu menghalang kita dari mengecapai kejayaan yang kita inginkan…

Alhamdulillah, kini saya mula menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya melalui internet, secara sepenuh masa hanya dari rumah saja.

Setelah Berhempas Pulas, Akhirnya Saya Berjaya Menjana Pendapatan 4 – 5 Angka Secara Sepenuh Masa Dari Rumah.

(syyyyhhh. Malah jiran sebelah rumah pun tak tahu)..

Terbukti Tingkatkan 500% Sales & Ledakkan Bisnes Anda Dengan SMS Marketing!

Apa Sebenarnya Pemasaran SMS Ni?

SMS adalah singkatan daripada ‘Short Sistem Messaging’. Ianya adalah aplikasi yang diwujudkan pada telefon yang membolehkan setiap pengguna telefon menghantar dan menerima pesanan atau hebahan ringkas dalam bentuk aksara.

Tidak ada data tepat bilakah masanya bermula era kegemilangan SMS mula-mula digunakan sebagai salah satu bentuk pemasaran, tetapi dipercayai SMS marketing telah mula digunakan dengan meluas sebagai salah bentuk pemasaran apabila wujudnya aplikasi sistem SMS sekitar tahun 1989..

Tidak perlulah saya menghuraikan begitu panjang lebar mengenai apakah maksud SMS ini, memandangkan setiap dari kita sememangnya menaip SMS setiap hari. Namun amat penting anda mengetahui serba sedikit mengenai sejarah SMS supaya anda tahu bahawa sebenarnya SMS hanya wujud selepas 109 tahun dari telefon pertama dicipta!

Beberapa Fakta Menarik Bagaimana SMS Dapat Membantu Perniagaan Anda Yang Wajib Anda Tahu…

98%

Orang Lebih Cenderung Untuk Meluru Ke Telefon Mereka Sebaik Saja SMS Berbunyi!

Bagaimana Sistem Automation SMS Ini Berfungsi Menjalankan Pemasaran SMS?

Majoriti rakyat Malaysia, termasuklah saya dan anda menggunakan SMS saban hari. Bagi usahawan pula, penggunaan SMS masih sangat baru dan amat sukar untuk menjumpai usahawan yang begitu konsisten menggunakan SMS sebagai medium pemasaran. 90% berasa agak janggal untuk menggunakannya kerana masih kurang terdedah dengan cara dan teknik yang betul untuk menggunakannya..

Memang tak dinafikan, SMS menjadi satu aktiviti yang paling kerap kita lakukan berbanding mana-mana aktiviti lain. Celik sahaja mata dari tidur, terus sahaja kita mencapai telefon dan melihat sekiranya ada SMS. Sebelum sarapan pagi, makan tengahari, makan malam, waktu pejabat dan segalanya kita akan berSMS dengan rakan-rakan kita. Paling kerap ialah kita hantar SMS kepada rakan, keluarga, orang tersayang, rakan sekerja dan sebagainya.

Bagi usahawan pula, ianya membuka lebih banyak peluang untuk menjana pendapatan menerusi SMS marketing. Seharusnya ia dijadikan medium pemasaran yang paling utama untuk menghasilkan pendapatan yang lumayan.  Disebabkan pengguna telefon bimbit mencatatkan pengguna yang luarbiasa ramai dan kadar responsenya amat tinggi.

Untuk menerangkan lebih lanjut bagaimana sistem SMS ini boleh menjalankan fungsi pemasaran, saya akan memberikan beberapa contoh mudah seperti berikut…

Pernahkah anda menjumpai ayat-ayat SMS atau gambar-gambar seperiti dibawah ini?

Gambar-gambar diatas menunjukkan secara ringkas bagaimana kempen pemasaran SMS dijalankan. Mungkin sebahagian anda pernah menjumpai beberapa teknik yang saya tunjukkan diatas. Sebagai contoh yang paling mudah, anda tentu pernah menjumpai gambar atau text yang menwarkan diskaun sekiranya anda menghantarkan SMS.

Bagi pelanggan dan bakal prospek, ianya amat mudah dilakukan. Apa yang mereka perlu lakukan hanyalah mencapai telefon yang sememangnya 24 jam berada di tangan mereka. Kemudian mereka akan hantarkan SMS seperti “OFFER Nurul” dan hantarkan ke nombor yang tertera..

Selang beberapa saat kemudian, pelanggan akan menerima ucapan sebegini:

“Terima kasih Nurul kerana menghantarkan SMS. Gunakan kod diskaun ini “30%OFF” bila anda melakukan tempahan.”


Apa yang berlaku adalah, pelanggan tadi anda merasa begitu hairan bagaimana si penjual tadi dapat membalas SMS anda dengan begitu pantas sekali. Tak sampai seminit pun SMS dihantar, si pelanggan bukan saja mendapat reply semula, tetapi siap dengan namanya disebut sekali dalam SMS tersebut bersama-sama dengan kod diskaun yang dijanjikan.

Maka urusniaga dapat dimulakan serta merta!

Bagi pihak si pemilik pula, sebenarnya semua SMS pelanggan tadi diuruskan oleh sebuah sistem pintar yang akan melakukannya secara automatik, tanpa perlu anda membalas satu persatu SMS yang dikirmkan. Apa yang perlu dilakukan oleh si penjual hanyalah memasang sebuah sistem SMS yang bertindak sebagai ‘marketing exec’ yang akan bekerja 24 jam sehari dengan penuh setia, tanpa perlu membayar gaji mahupun membayar sokso atau KWSP! Jimat 5-6 angka setahun!

Kelebihannya, si pemilik dapat fokus sepenuhnya kepada urusniaga dan perniaagan, penjualan, tempahan dan sebagainya. Apa yang berlaku kepada kebanyakkan usahawan pada hari ini mereka tidak mempunyai satu sistem automatik sebegini dan mereka membazirkan banyak masa untuk membalas SMS pelanggan. Itu belum lagi nak bungkus tempahan, nak semak transaksi, nak periksa stok dan sebagainya..

Kalau 1-2 SMS sehari mungkin tak mengapa, tapi bagaimana jika anda menerima 100 – 1000 SMS sehari? Sudah pasti anda tak mampu nak uruskan SMS sebanyak itu! Sebab itulah ramai usahawan gagal dalam pemasaran SMS dan kehilangan banyak jualan dan keuntungan mereka!

Memperkenalkan Kepada Anda…

Automation SMS

Revolusi Pemasaran SMS Di Hujung Jari Anda!

tick-iconUnlimited Autoreply – Response sms kepada pelanggan secara automatik dengan pantas tanpa perlu menaip sms satu persatu. Hanya setkan sms, dan automatik sms akan autoreply

tick-iconUnlimited Keyword – Setkan seberapa banyak keyword yang anda mahu. App ini akan detected semua keyword tersebut dan menghantar sms yang bersesuaian.

tick-iconCapture Database – Tangkap dan simpan semua database prospek anda secara automatik ke dalam list anda. Dan save semua data prospek anda dengan selamat dan efektif

tick-iconUnlimited Bulk SMS Blasting – Pening bagaimana nak hantar ribuan sms pukal? Jangan risau, ianya hanya semudah 1 klik saja! Sangat Mudah..

tick-iconUnlimited Automatik Follow Up – Antara fungsi hebat yang tidak terdapat dalam pasaran. Setkan sms follow up anda, dan prospek anda akan menerima sms follow up automatik!

tick-iconPengurusan Database  – Uruskan ribuan database anda dengan mudah dah efektif. Nak add, delete, import, export, jumlah sms dihantar dan diterima dan sebagainya!

tick-iconIntergrasi Dengan Pemasaran Email  – Satu lagi platform pemasaran yang efektif. Anda boleh hantar sms dan email dalam masa yang sama dengan platform power ini…

tick-iconSangat Fleksibel  – Sangat mesra alam, boleh diguna untuk apa jua medium pemasaran. Facebook, Instagram, Facebook Ads, Website, Whatapp, Telegram semuanya boleh!

…. Banyak Lagi! Padat Dengan Pelbagai Fungsi Hebat.

Mari Saya Tunjukkan Pelbagai Fungsi Hebat Yang Amat Menakjubkan Sesuai Untuk Apa Jua Jenis Pemasaran SMS Anda!

‘The Crazy Awsome Features Rich!’

Automatic Name Personalisation

Unlimited Auto Subscriptions

Unlimited SMS Autoreply

Unlimited SMS Blasting

Unlimited SMS Berjadual

Unlimited SMS Auto Follow Up

Unlimited Campaign Group

Unlimited Database Contacts

Long Character Supported

Email Marketing Intergration

Automatic Database Sync

Unlimited Webform

Automatic Unsubscriptions

Easy Blacklisted Management

Unlimited Import Database

Unlimited Export Database

Full History & SMS Report

Complete Tutorial & Support

Terbukti Tingkatkan 500% Sales & Ledakkan Bisnes Anda Dengan SMS Marketing!

Lihat Bagaimana Fungsi Yang Sangat Power & Luarbiasa Hebat Ini Bakal Meledakkan Akaun Bank Anda!

& Menghasilkan Income 4 – 5 Angka Sebulan!

Personalise Nama Penerima Anda Secara Automatik!

Satu fungsi cukup hebat untuk mewujudkan ‘personal human touch’ diantara anda dengan pelanggan anda. Bukankah nampak lebih ‘teman tapi mesra’ jika anda memangil pelanggan anda dengan nama mereka sendiri? Sudah tentu mereka suka! Yang hebatnya, anda tak perlu nak taip setiap nama mereka satu persatu. Gunakan saja fungsi ‘tags’, dan setiap sms akan dipersonalise mengikut nama pelanggan anda secara automatik! Biar beribu pelanggan anda sekalipun, sistem akan personalise nama mereka tanpa silap!

Grab, Captured & Simpan Database Anda Secara Automatik!

Ini bukan lagi zaman nak taip nama pelanggan anda satu persatu dalam microsoft excel, atau nak simpan dalam google contacts atau nak tulis dalam kertas A4! Jika anda masih gunakan cara seperti ini, anda dah ketinggalan tamadun! Sekarang zaman teknologi. Bukankah lebih mudah jika semua data dan maklumat pelanggan anda boleh disimpan secara automatik? Sistem akan simpankan untuk anda, masukkan dalam list yang betul tanpa silap! Kalau anda masih lagi terhegeh-hegen nak buat manual, anda bakal mereput dalam seminggu dua lagi..

Jawab Reply Pelanggan Anda Dengan Pantas Secara Automatik!

Bukan senang nak entertain pelanggan anda dengan cepat. Lebih-lebih lagi kalau produk anda memang hot atau offer anda memang terliur. Bila semakin ramai mencecah puluhan atau ratusan pelanggan yang komen, masa tulah seksa sebenar pun tiba. Mampukah anda menjawab pertanyaan mereka setiap sorang? Lambat jawab, pelanggan lari, sales pun tinggal habuk je. Fungsi autoreply bersedia melaksanakan tugasnya dengan cemerlang secara automatik. Tanpa sampai 1 saat, pelanggan anda dapat reply sms. Hebatkan? Tunggu, ada lagi yang lebih hebat…

Hantar Ribuan SMS Pukal / Blast Semudah 1 Klik!

Anda ada promosi hebat nak disampaikan? Ada urgent news nak bagi tahu pelanggan? Kalau nak hantar sms satu persatu, ke pelanggan anda dengan jumlah yang banyak, boleh pitam dibuatnya. Dun wori, gunakan saja fungsi sms pukal atau sms blast ni. Pilih list yang nak hantar, taip sms dan BOOM! RIbuan sms akan dihantar sekaligus. Malah, ianya semudah 1 klik! Anda, rileks saja sambil makan cekodok pisang…

Takut Lupa Nak Blast SMS? Dun Wori, Gunakan SMS Berjadual!

Kadang-kadang bila dah tengah malam, elok-elok dah port baeek nak tidur, masa tulah idea ligat pun datang menerjah. Nak buat esok pagi, takut lupa. Biasa kena kan situasi macamni? Bukan anda sorang, tapi ramai! No problem, masalah ni boleh selesai dgn mudah je dengan app Automation SMS ni. Capai hanphone anda, taip sms, setkan masa penghantaran sms pukal anda esok pagi. Setel! Anda boleh tidur dengan senang hati. Esok pagi, automatik sms pukal anda akan dihantar secara automatik. Ops, jangan lupa sebelum tidur gosok gigi..

Follow Up Pelanggan Anda Secara Automatik Tak Pernah Semudah Ini!

Ini antara fungsi yang cukup hebat, cukup luarbiasa dan confirm anda takkan jumpa dimana-mana. Fungsi follow up ni dibangunkan khusus dalam app Automation SMS ni. Masalah nak follow up pelanggan ni memang antara masalah terbesar kebanyakkan usahawan, terutamanya online. Bukan senang nak maintain kerja follow up, sebab kerja ni sangat rumit dibuat. Ramai yang tak pernah berjaya follow up pelanggan sampai ke penghujung. Kalau anda biasa buat follow up, anda tahu betapa azab sengsaranya nak buat follow up ni. Betul? Kini anda boleh ‘jomblo happy; sebab sistem akan bantu anda buat follow up secara automatik tanpa henti, setiap hari, minggu dan bulan. Hanya setkan masanya dan.. Ah, semuanya mudah banget tanter..

Guerilla Marketing Dengan Gabungan Pemasaran Email!

Ini juga antara fungsi yang super power hebat yang terdapat dalam Automation SMS. Fungsi ini membolehkan anda melakukan 2 jenis kombinasi pemasaran gerilla menerusi platform sms dan juga email. Kedua-dua platform ini diakui terbukti berkesan, efektif dan cukup ampuh untuk hasilkan jualan. Nah, kini anda sudah mempunyai 2 senjata pemasaran yang cukup luarbiasa hebat dalam genggaman! Kehebatan yang tak mungkin anda jumpa dimana-mana…

Simpan Database Anda Didalam Email Autoresponder!

Jika tadi anda rasa gabungan gerilla pemasaran email dah cukup hebat, ada lagi fungsi yang tak kurang luarbiasanya! Kini anda boleh hantar dan simpan semua database anda secara automatik ke dalam email autoresponder anda. Tak perlu lagi anda backup senarai list anda, download kemudian upload berulang kali ke dalam sistem autoresponder, Semuanya boleh dilakukan dgn pantas dan mudah tanpa perlu buat banyak kerja. Setkan dan tadaaa.. Nak buat broadcast, nak buat follow up semuanya boleh dilakukan serta-merta

Capture Database Prospek Anda Menerusi Website Secara Automatik!

Jika anda anda website, blog, landing page atau capture page, anda kini sudah boleh capture database anda secara automatik menggunakan fungsi webform! Hebatnya webform ni, fungsinya sama seperti email optin form, tetapi khusus untuk pemasaran sms. 4 – 5 tahun lepas, perkara macam ni memang mustahil untuk dibuat, tetapi sekarang tidak lagi. Ianya taklah sesukar anda bayangkan, cuma copy dan paste je. Anda pasti akan teruja “Wah, hebat sungguh fungsi ni, capture database automatik!”

Terbukti Tingkatkan 500% Sales & Ledakkan Bisnes Anda Dengan SMS Marketing!

Anda Hanya Perlu Fokus 3 Langkah Mudah Ni..

Umpan dan goda prospek anda dengan tawaran meleleh..

Install software Automation SMS ke dalam smartphone anda…

Lakukan pemasaran sms dan hasilkan jualan tanpa henti!

Kadar Responsif Sehingga 4X Ganda

Dan dibuka sekurang-kurangnya melebihi 2 kali setiap kali!

Kadar Open Rate Melebihi 90%

Melebihi mana-mana platform pemasaran email atau platform pemasaran yang lain.

Tak Perlu Talian Internet

Pemasaran sms tidak memerlukan talian internet. Usah risau jika ketiadaan data internet anda.

Menyokong Dual-Sim Smartphone

App ini menyokong dual-sim smartphone! Anda boleh gunakan 2 nombor serentak..

Install Dalam Smartphone Anda Sendiri

Bagai memiliki sebuah sistem pemasaran yang cukup luarbiasa hebat, hanya dari smartphone anda. Benar-benar dihujung jari!

Guna Nombor Anda Sendiri

Terbukti meningkatkan kadar responsive dan open rate yang tinggi bila anda menggunakan nombor dari telefon anda sendiri.

Hantar SMS Terus Dari Kredit Anda

Hantar pemasaran sms menerusi kredit anda sendiri tanpa dipaksa membeli sms kredit pukal.

Lakukan Pemasaran SMS Anda Dimana Jua

Pemasaran SMS sangat fleksibel. Lakukan pemasaran dimana saja anda berada. Anytime, anywhere anda anyplace!

Terbukti Tingkatkan 500% Sales & Ledakkan Bisnes Anda Dengan SMS Marketing!

P.S: Apa ada hal sangat dengan pelaburan RM 197 yang anda keluarkan kalau anda boleh menghasilkan pendapatan 4-5 angka sebulan melalui SMS..  Ramai anak didik kami yang lepas yang terbukti menghasilkan pendapatan mencecah 4 angka dalam masa 2-3 hari selepas mempraktikkan secret yang dipelajari didalam seminar ini. Paling cepat, ada yang dapat RM 1,500 dalam masa 30 minit saja! Itu baru dengan penjualan 1 jenis produk saja. Kalau anda ada 2-3 produk, tentu jauh lebih hebat. Lihat, dalam masa yang amat singkat anda dah balik modal senang-senang saja..

P.S.S: Pelaburan anda RM 197 masih dikira amat murah berbanding jika anda nak bandingkan dengan kos yang terpaksa anda laburkan untuk menggunakan sistem lain diluar sana.. Sistem lain akan sembelih anda awal-awal lagi dengan memaksa anda beli langganan sistem yang tak masuk akal. Kalau semurah ini pun anda tak sanggup, sistem ini tak sesuai untuk anda.

P.S.S.S: Kalau sistem terampuh pemasaran sms ni mampu menjana pendapatan 4-5 angka berulang-ulangkali setiap bulan, RM 197 kos yang anda keluarkan itu sudah semakin mengecil nilainya.. Ada anak didik kami yang lepas hasilkan RM 4,000 dalam masa 3 hari saja, jika nak dibandingkan dengan kos yang dikeluarkan, kos tersebut seakan bernilai beberapa sen saja.. Tidakkah ia bergitu murah? Malah ianya sekali seumur hidup! Tanpa extra cost!

P.S.S.S.S:Daftar sekarang kerana koata adalah amat terhad. Pendaftaran hanya terbuka untuk 200 orang saja setiap sessi! Ramai orang yang hubungi saya untuk menempah tiket seminar. Jika habis koata ini, saya akan tutup serta merta dan terpaksa tolak pendaftaran. Dan mungkin pada lain masa anda kembali ke halaman ini, anda melihat “MAAF, PENDAFTARAN TELAH DITUTUP!” 

P.S.S.S.S.S: Lebih menyedihkan, harga yang ditawarkan cumalah harga pengenalan saja. Anda akan kehilangan harga super murah ini, dan terpaksa membayar harga yang jauh lebih mahal kelak. Malah bayaran one-lifetime ni hanya terhad sempena harga pengenalan saja, lepas tu kami akan caj secara bulanan.. Tidak ada jaminan langsung bahawa harga ini akan sentiasa kekal RM 179, besar kemungkinan akan akan melihat harganya akan berubah bila-bila masa tanpa anda sedari. Barulah masa tu anda akan menyesal.

Tiada Apa Yang Patut Anda Ragukan Lagi…

Soalan: Macamana saya nak beli kredit sms?
Jawapan: Anda tak perlu membeli apa-apa kredit tambahan atau sms pukal atau kredit daripada 3rd party service yang lazimnya diwajibkan oleh penyedia atau syarikat sms yang lain. Istimewanya app ini adalah ia menggunakan kredit dari simkad anda. Mudah, murah dan menjimatkan.

Soalan: Berapa banyak sms yang boleh dihantar?
Jawapan: Anda boleh menghantar seberapa banyak sms yang anda mahu. Penghantaran adalah unlimited. Anda cuma perlu pastikan baki kredit anda mencukupi sebelum melakukan penghantaran.

Soalan: Jika saya menggunakan dual-sim smartphone, perlukah saya beli 1 license atau 2 license?
Jawapan: Soalan yang bagus! Anda cuma perlukan satu saja premium activation license code. Setiap activation license code akan menggunakan device id anda sebagai rujukan pengaktifan. Setiap smartphone mempunyai device id tersendiri, dan id ini adalah unik. Walaupun anda mempunyai dual-sim smartphone, ianya masih dikira sebagai satu smartphone dan mempunyai satu device id.

Soalan: Berapakah kadar caj smsnya?
Jawapan: Kadar caj sms adalah berbeza bagi setiap individu bergantung kepada syarikat telco masing-masing dan juga bergantung kepada plan semasa sms anda.

Soalan: Adakah sistem ni menghantar sms menggunakan nombor saya sendiri?
Jawapan: Ya, tepat sekali! Setiap penghantaran sms adalah menggunakan nombor telefon anda sendiri kerana ia dihantar menerusi simkad anda. Kebaikkannya, kadar open rate jauh lebih tinggi, meningkatkan kredibiliti dan membina kepercayaan pelanggan anda. Sekiranya pelanggan anda save nombor telefon anda, nama anda akan dipaparkan di screen mereka. Kelihatan seperti seorang rakan yang menghantar sms!

Soalan: Saya menggunakan dual-sim smartphone, bolehkah saya gunakan kedua-dua nombor tersebut?
Jawapan: Sudah tentu boleh! App ini menyokong dual-sim smartphone. Jika anda menggunakan kedua-dua nombor dari smartphone yang sama, anda boleh menerima sms dari kedua-dua nombor tersebut. Penghantaran sms pula hanya menerusi satu nombor saja berdasarkan default setting anda.

Terbukti Tingkatkan 500% Sales & Ledakkan Bisnes Anda Dengan SMS Marketing!

Komen Dibawah Pandangan Anda Tentang Software Ni…

Terbukti Tingkatkan 500% Sales & Ledakkan Bisnes Anda Dengan SMS Marketing!

Hakcipta Terpelihara @2017 Automation SMS | Oleh: MastaMobile | http://MastaMobile.com

Download Versi Percuma Automation SMS Ini!

Masukkan Nama, Email & Hanphone anda dibawah untuk mendownload versi percuma Automation SMS ini sekarang!

Terima kasih! Link download telah dihantar menerusi maklumat yang anda masukkan sebentar tadi. Sila semak SMS dan EMAIL anda sekarang.

Isikan Nama, Email & Handphone Anda Dibawah Untuk Download Free Version Software Automation SMS Ini Secara Percuma.

You have Successfully Subscribed!